Prosztata masszázs

prosztatamasszázsA prosztatát a férfiak G-pontjaként is emlegetik, nem véletlenül. Masszírozásával olyan szintű, az egész testet átható orgazmus érhető el, melyet más módszerekkel nehéz előidézni. Emellett a masszírozás segít a prosztata egészségének megőrzésében is.

A prosztata a férfiak húgyhólyagja és végbele között található. Körülöleli a húgyvezetéket, így begyulladása, megnagyobbodása sok problémát okoz, mint például a fájdalmas vizelés, korai magömlés vagy merevedési zavarok. Ha ezek bármelyike fellép, minél hamarabb urológushoz kell fordulni. 

A prosztata egészséges állapotban is rendkívül érzékeny terület. A végbélen át közelíthetjük meg, ujjal masszírozhatjuk. Csak nagyon finoman izgathatjuk, és mivel a végbél is sérülékeny, fontos, hogy rövid körmökkel, vékony kesztyűt használva vagy az ujjra húzott óvszerrel hatoljunk a végbélbe. Tanácsos valamilyen síkosítót is alkalmazni.

A masszázst fogadó félnek is készülnie kell, a végbél környékét meg kell mosni, és célszerű a masszázs előtt pár órával már nem enni, illetve semmilyen puffasztó ételt vagy italt nem fogyasztani. Mivel ez a masszázsfajta sok férfiban szorongást vált ki az első alkalommal, ezért a lelki ráhangolódásnak is kell egy kis időt hagyni, ne vágjunk rögtön a dolgok közepébe. 

Az élvezetre nincs garancia, a tapasztalatok különbözőek, van, akinél csak kellemes érzetet, másnál a legintenzívebb orgazmust váltja ki. 

Masszázs előtt helyezzük kényelembe a partnert oly módon, hogy a hátán feküdjön, a lábait kicsit behajlítva tegye terpeszbe, lehetőleg mindkét lábát egy-egy párnára, így teljesen ellazulhat, a masszázshoz pedig szabadon maradnak a nemi szervek és a végbélnyílás.

A masszázs folyamatának lényege: mutató- vagy középső ujjal néhány ráhangoló mozdulat után a végbélnyílást kenjük be síkosítóval, masszírozzuk körbe, majd lassan hatoljunk be a végbélbe. Belül végezzünk körkörös mozgást, de leginkább azzal a hívó mozdulattal próbálkozzunk, amikor a mutatóujjunkat kicsit magunk felé görbítjük.

A lényeg, hogy mindent csak finoman, folyamatosan a partner reakcióit figyelve végezzünk, kerüljük a hirtelen vagy erőteljes mozdulatokat. Párunknak és nekünk is időbe telhet a teljes ellazulás, a megfelelő mozdulatok és nyomáserősség megtalálása, így ne kapkodjunk! 

Nagyon fontos bátorítanunk partnerünket, hogy jelezze mi esik jól vagy rosszul, mit csináljunk másképp, hiszen – még ha vannak is többeknél hatásos mozdulatok, izgathatóbb területek – mindenki másképp „működik”.

A prosztatatmasszázshoz a következő linken találsz egy videót is.
Prosztatamasszázs – Videó (A videó erotikus tartalmú!)

Oszd meg